Nestao 9. novembra u G. Vakufu
0

Potraga za nestalim Esmirom Dželilhodžićem još uvijek traje

Piše: J. Hadžiahmetović
Esmir Dželilhodžić
Esmir Dželilhodžić
Esmir Dželilhodžić iz Gornjeg Vakufa nestao je 9. novembra. Od tada, porodica i policija tragaju za njim.

Esmirova supruga Jasmina kaže kako još uvijek nema nikakvih informacija o njemu.

"Sve je bilo uredu dok nije povrijedio kičmu, nakon čega je otišao na bolovanje i godišnji odmor. Međutim, kada se vratio na posao, dobio je otkaz. Sa ovom činjenicom Esmir se jednostavno nije mogao pomiriti", kaže Jasmina za portal Klix.ba.

Prema riječima naše sagovornice, njen suprug nije mogao otputovati van države jer su pasoš i lični dokumenti ostali u kući. U razgovoru sa Esmirovim prijateljima nije saznala ništa iz čega bi mogla naslutiti da je ovaj 39-godišnjak napustio porodicu.

"Tog dana kada sam ga posljednji put vidjela, Esmir je na sebi imao crnu jaknu, crne hlače, crnu majicu i crne patike. Visok je oko 180 centimetara i nešto punije građe", pojašnjava zabrinuta supruga.

Kako su nam kazali u MUP-u Srednjobosanskog kantona, potraga za Dželilhodžićem još uvijek traje, a policijskim patrolama pomažu i gorske službe spašavanja. Međutim, još uvijek nije pronađen nikakav trag o nestalom Gornjovakufaljninu.

Ukoliko neko ima više informacija o nestalom Esmiru Dželilhodžiću, porodica moli da prijave u najbližu policijsku stanicu ili na broj 062/964-324.