Dvoje uhapšeno
11

Policija u Širokom Brijegu zaplijenila veću količinu marihuane

G. Š.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Veću količinu marihuane zaplijenili su pripadnici PU Široki Brijeg u mjestu Ljuti Dolac kada su zaustavili vozilo u kojem su bile dvije osobe, jedna s područja Mostara i jedna s područja Širokog Brijega.

Ovu informaciju potvrdila je za Klix.ba glasnogovornica MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona Martina Medić.

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kako je kazala, 15. januara 2020. godine u 22:00 sata, u mjestu Ljuti Dolac, općina Široki Brijeg, opojna sredstva su zaplijenjena prilikom redovne policijske kontrole prometa.

"Policijski službenici PU Široki Brijeg su prilikom redovne kontrole prometa zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke BMW, bh. registarskih oznaka kojim je upravljao A. P. (1996.) iz mjesta Biograci, općina Široki Brijeg, dok se na mjestu suvozača nalazio I. K.(2000.) iz Mostara. Kod njih su pronađene četiri PVC vrećice u kojima se nalazila suha zelena biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana koju su isti dobrovoljno predali policijskim službenicima te je uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta i izuzeta", kazala je Medić za Klix.ba.

Ističe da je navedenim osobama zavedena kriminalistička obrada te su ispitani u svojstvu osumnjičenika.

O svemu navedenom upoznato je Tužiteljstvo ZHK u Širokom Brijegu te će po kompletiranju predmeta protiv imenovanih biti podneseno odgovarajuće izvješće o počinjenom kaznenom djelu.