Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razbili kriminalnu grupu je KOZIJA KOSTRET sve dok ne bude PRAVOSNAZNA OSUDJUJUCA PRESUDA koja ce postici opcu i specijalnu svrhu - DA SE VISE NE PONOVE OVE MALIGNE BOLESTI. Okanite se vise supljih naslova. Gdje vam profesija ode...odletje...
policija razbije a onda neko to lijepo opet sastavi
Uhapšeni Ivan Vukšić, Mato Pavković i Ivana Bunoza, članovi Nadzornog odbora GIKIL-a čiji je rad zabranio Općinski sud u Tuzli. Nije mi jasno od kad su ovi kriminalci u nadzornom odboru?
Ma jasta ovog uhapse uzmu mu ovo sto je do sad vodio,stave drugog jos goreg od ovog i tako do besvijesti
Aj mati draga, Mumbai ce da cuje za ovo....
Uglavnom fasuju nebitni, a politicke oligarhije koje su u talovima sa "investitorima" zadrze pravi plijen
A kada će hapšenja ovih što kradu već 20 godina bh. građane, a koje često vidimo u medijima, ili u skupocjenim vozilima, kao i onih koji se od vladajućih slave kao tobožnji uspješni biznismeni...
Prave patriote i domoljubi ne bi uopste trebali da prenose ovakve vijesti, ovo je nije realno vec samo atraktivno. Pravi portali bi trebali samo da prenose predmete i pravosnazne presude , znaci sta na kraju bude jer ovako specijalci , akcija, sirene se stvara kriva slika o pravu i pravdi u BiH i nikada necemo naprijed!
evo doticne https://www.linkedin.com/in/erna-mehmedovi%C4%87-baa9b5105/
Kakvo razbijanje ne smiju nista ovo je suplja da se nesto radi 👍