{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Policija pronašla veći broj lažnih diploma i svjedodžbi

F
19.11.2010. u 17:05
0
14
Policija pronašla veći broj lažnih diploma i svjedodžbi
0
Policija pronašla veći broj lažnih diploma i svjedodžbi
Doboj
Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJS Doboj danas su na više lokacija u općini Doboj, Teslić i Modriča izvršili pretrese kuća, stanova, pomoćnih objekata i putničkih motornih vozila te pronašli i izuzeli veću količinu krivotvorenih i bjanko obrazaca diploma i svjedodžbi o završenom srednjem obrazovanju, te predmete za koje postoji osnovna sumnja da su korišteni prilikom izvršenja kaznenog djela krivotvorenja isprava.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Na području općine Teslić izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata, a u Doboju i pretres stana i putničkog motornog vozila vlasništvo T.T. iz Doboja, prilikom čega je pronađen veći broj urađenih i ovjerenih krivotvorenih diploma i svjedodžbi srednjih škola iz Doboja, veći broj bjanko obrazaca diploma i svjedodžbi o završenom srednjem obrazovanju, pečati s otiskom srednjih škola iz Doboja, jedan štembilj za ovjeru duplikata dokumenata, komplet numerator za ukucavaljnje brojeva i slovni numerator", navodi se u priopćenju CJS Doboj

U priopćenju se također ističe da su policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj i PS Modriča danas na području općine Modriča izvršili pretres vikendice, a u Doboju i pretres stana i putničkog motornog vozila vlasništvo S.M. iz Doboja prilikom čega je pronađen i izuzet veći broj bjanko diploma i svjedodžbi za srednju školu, više komada "ovjerenih" punomoći, više uvjerenja o završenim srednjim školama iz Doboja i Dervente, više komada bjanko uvjerenja s memorandumom jedne mjesne zajednice iz Doboja te više komada vojnog streljiva.

"Nad T.T. i S.M. izvršena je kriminalistička obrada, a nakon dokumentiranja protiv navedenih osoba Okružnom tužiteljstvu Doboj bit će proslijeđena izvješća o izvršenim kaznenim djelima krivotvorenja isprave", stoji u priopćenju CJS Doboj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: