Crna hronika
0

Policija pretresla kuće u Kaošticama kod Višegrada

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Policija je u Višegradu pretresla kuće i pomoćne objekte vlasništvo lica B.E. i B.E, zvani Edo (29), oba nastanjena u mjestu Kaoštice, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

N.D. je rekao da mu je poznato da je u Međeđi, iz kuće M.V. ukradena nepoznata vrsta i količina alata i dva metalna rezervoara za gorio.

Pretresom kod lica B.E. pronađeni su i privremeno oduzeti - akumulator marke Bosch, ubodna pila, dva metalna rezervoara za čamac, plinska boca sa gorionikom i dva kanistera.

Nakon kompletiranja predmeta protiv B.E. će biti podnesen izvještaj za počinjena krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i krađa.

U Istočnoj Ilidži u noći sa ponedjeljka na utorak izvršena je provala u trafiku, vlasništvo Fabrike duvana Banjaluka, iz koje je ukradeno više pakovanja različitih vrsta cigareta.

Policijski službenici Pale podnijeće zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv M.M. nakon što je u mjestu Jelovci, u akoholisanom stanju, verbalno napadao nevjenčanu suprugu G.M. i iz kuće u kojoj žive izbacio njenu garderobu.

Radnici policije kontrolisali su 137 vozila, podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 107 prekršajnih naloga, iz saobraćaja isključili četiri vozača i dva vozila.