{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Policija pretpostavlja ko je "napadač" sa Grbavice

18.9.2013. u 16:18
63
73
Policija pretpostavlja ko je "napadač" sa Grbavice
63
Policija pretpostavlja ko je "napadač" sa Grbavice
Kovačići (Foto: Klix.ba)
Sarajevska policija je identificirala muškarca koji bi se mogao dovesti u vezu sa navodnim napadima na građane u naseljima Grbavica i Kovačići, međutim, indikativno je to da policiji još uvijek nije prijavljen nijedan napad ovog muškarca, o čemu se uveliko priča na društvenim mrežama.
Kako smo saznali, policija je identificirala muškarca rođenog 1970. godine, koji je ranije bio liječen zbog psihičkih problema.

Međutim, policajci su ustanovili da taj muškarac ima i svoje staratelje, a u razgovoru sa osobama koje ga poznaju je utvrđeno da on nikada nije bio nasilan, ali je ponekad od građana tražio novac za cigarete. U policiji stoga ističu da valja biti oprezan u davanju bilo kakvih ocjena, jer slučaj još nije u potpunosti riješen, te nisu u potpunosti utvrđene sve okolnosti, odnosno napisi na društvenim mrežama.

Policiji, naime, nije prijavljen nijedan napad nepoznatog muškarca, o kome se proteklih dana govori na društvenim mrežama, zbog čega je policija pojačala prisustvo svojih službenika u civilu u naseljima Kovačići i Grbavica, upravo kako bi se razbila fama u vezi sa ovim slučajem.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: