Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad procitam ovako da se sumnja da je ovo ili ono ja zamislim njih 10 kako stoje oko bombe i vijećaju šta je...
Koja žica, sad se onaj znoji šta da presiječe, žuta, crna, faza, nula, uzemljenje, gromobran...
Nažalost, ali i Šip je postao jedno od područja sa čestim narušavanjem javnog reda i mira, tako da me ova vijest i ne iznenađuje.
Bomba od ranije poznata policiji
Hrkljus!
a da nije slučajno ku*čina?
Prodavnica autodijelova na Sipu je jedna od najpovoljnijih u gradu, momci za svaki artikal izdaju fiskalni racun i bore se radom...vec se jedna radnja gore iznad zatvorila jer im ne mogu parirati...vjerovatno smetaju jos nekom od konkurencije...
nije to ta oni su u zije dizdarevica
Uso u radnju pito koliko kosta bosch pumpa, izaso iz radnje vratio se sa kasikarom hahaha
Houston, we have a problem 🤔
Nek pozovu hodzu Kemu..
Ma neko ostavi karburator.
ili je jedna od spravica od one dvije sto pljackaju sex shopove
ma to neko bacio stari UPS od kompjutera :D
Ostavila ti konkurencija bombu.... znas jaro... tako ti to ide u prčijama od zemlje... i bingo je pozatvaro skoro sve manje markete i prodavnice.
da nije bomba 🤣🤣