Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog su Lukac i BiA vec odavno ohladili , a pokojni Krunic nije se uklapao u sadasnju politiku SNSDa i zato je platio glavom , Tipicne metoda UDBE-BIA koje je koristio slobo , potpuno isti sablon , kradu se pare od naroda ( tri banke drsko opljackane) , Lova ide na Kipar i Rusiju , prica se samo o nacionalizmu , prazna kasa , uzimaju se kredit i a neistoimisljenici likvidiraju .
Ni ne traze ga. Koliku su hajku digli za Gacicem pa ga pronasli i eliminisali. Ko ovog trazi ? Niko !
Odavno je on na sigurnom. Sve je to dio plana.
Dignut ce se hajka oko njega dok malo narod ne ohladi, a onda kao i sa ubijenim policajcima, u zaborav. To je igra politickog vrha koja im uspijeva uvijek.
On vam je davno preko granice presao