Crna hronika
0

Policija Brčko distrikta rasvijetlila tri kaznena djela razbojništva

FENA
Pripadnici Policije Brčko distrikta rasvijetlili su tri kaznena djela razbojništva u kojim je sudjelovalo šest osoba.

Radi se o osobama s inicijalima Š.D. (1989), K.M. (1986) S.E. (1987), P.S. (1988) rođeni i nastanjeni u Brčkom, te G.D. (1984) rođen u Travniku, a nastanjen u Brčkom i K.N. (1986) rođen u Brčkom, gdje je i nastanjen.

Za iste postoje osnovane sumnje da su izvršili kaznena djela razbojništva u slijedećim slučajevima, i to nad S.E., radnikom benzinske crpke "Karamujić" u mjestu Brka 26. svibnja 2007. godine, nad Š.R. u mjestu Ulice, Brčko distrikt BiH 20. travnja 2007. godine i nad Z.D. u mjestu Brezovo Polje, Brčko distrikt BiH 22. siječnja 2008. godine.

Spomenute osobe su uz upotrebu fizičke sile, a u slučaju napada na radnika benzinske crpke i uz pomoć vatrenog oružja, izvršile spomenuta kaznena djela u kojima su od oštećenih osoba otuđivale novac, a u dva slučaja i mobilni telefon, priopćeno je iz Policije.

Isti su od ranije poznati po izvršenju kaznenih djela krađa i teških krađa koja su počinili na području Brčko distrikta BiH, a protiv njih su već podnesena izvješća Tužiteljstvu Brčko distrikta BiH za ta kaznena djela.