Nedozvoljena trgovina
36

Policajci u Bileći kod vozača pronašli 6.050 kutija cigareta

Dž. P.
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Policijski službenici Policijske stanice Bileća jučer oko 6 sati na regionalnom putu Bileća - Nevesinje zaustavili su i kontrolisali automobil Sharan u kome je pronađeno 6.050 kutija cigareta raznih vrsta.

Policijski službenici su na osnovu prethodno napravljenih planova za suzbijanje trgovine akcizom i raspoloživih operativnih saznanja na regionalnom putu, Bileća - Nevesinje, u mjestu Divin, zaustavili i kontrolisali navedeni automobil kojim je u trenutku kontrole upravljao muškarac inicijala M.I. iz Bileće.

Izvršenim pretresom u automobilu je pronađeno 6.050 paklica cigareta različitih vrsta čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 28.000KM. Nakon dokumentovanja krivičnog djela nedozvoljena trgovina protiv M.I. će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju.

U prva tri mjeseca 2020. godini policijski službenici Policijske uprave Trebinje su evidentirali tri krivična djela nedozvoljene trgovine. Ukupno je oduzeto 6.150 paklica cigareta raznih vrsta i 95 pakovanja rezanog duhana.