Pokušala samoubistvo skokom s petog sprata

S
SRNA
16.11.2011. u 08:54
0
0
Pokušala samoubistvo skokom s petog sprata
0
Pokušala samoubistvo skokom s petog sprata Foto: Arhiv
Četrdesetdevetogodišnja Anđa Popović, koja je sinoć u Bijeljini pokušala samoubistvo skočivši s petog sprata, nalazi se u trenutno stabilnom stanju, ali joj je život i dalje ugrožen, rekao je Srni dežurni hirirg Opšte bolnice "Sveti Vračevi" Slobodan Lovrić.
"Pacijentkinja je operisana i trenutno je stabilnih vitalnih parametara. Uspjeli smo da zaustavimo unutrašnje krvarenje u stomaku, stabilizovani su prelomi, ali smo ustanovili da ima i prelom kičmenog stuba", precizirao je Lovrić i dodao da će tokom dana i u tom pogledu biti zbrinuta.

On je rekao da je Anđa Popović trenutno dobro, komunikativna je, te da je za danas zakazan i pregled nevropsihijatra.

Anđa Popović je sinoć pokušala izvršiti samoubistvo skokom sa petog sprata zgrade u Ulici 1. decembra u Bijeljini, rekao je Srni dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Muriz Šabić.

Šabić je rekao da je Popovićeva preživjela pad sa petog sprata, da joj je pomoć ukazana u Bolnici "Sveti Vračevi" u Bijeljini, te da zatražena i pomoć psihologa. Šabić je dodao da je Popovićeva rođena u Lukavcu kod Tuzle.

U Centru javne bezbijednosti (CJB) Bijeljina kažu da je Anđa Popović bila na privremenom radu u Njemačkoj, da je bila u posjeti kod sestre, a da je ovaj slučaj prijavljen sinoć u 19.05 sati.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: