|

Podnesen izvještaj protiv Adama Šukala jer je uništio ceradu na zgradi SNSD-a

Podnesen izvještaj protiv Adama Šukala jer je uništio ceradu na zgradi SNSD-a
4
Piše: M. N.
10.10.2018. u 11:58
9
komentara
4

dijeljenja
Podnesen izvještaj protiv Adama Šukala jer je uništio ceradu na zgradi SNSD-a Foto: D. S./Klix.ba
Policijska uprava Banje Luke dostavila je Okružnom tužilaštvu Banja Luka izvještaj protiv Adama Šukala, poslanika NSRS, i još dvije osobe jer su, kako se navodi, oštetili zaštitnu ceradu na novoizgrađenoj zgradi.
Šukala i druge dvije osobe se tereti za krivično djelo Oštećenja i oduzimanja tuđe stvari.

"A. Š. se sumnjiči da je s još dvije osobe u Banjoj Luci, u ulici kralja Petra drugog, na novoizgrađenoj zgradi upotrebom podesnog predmeta oštetio zaštitnu ceradu. Policijski službenici nastavljaju rad na identifikovanju i procesuiranju druge dvije osobe", saopćeno je iz PU Banja Luka.

Šukalo je tada objavio video na Facebooku na kojem se vidi kako on s još dva muškarca uklanja ceradu koja je skrivala logo SNSD-a na novoizgrađenoj zgradi."Pogledajte, građani RS-a, ko je u strahu ovdje? Šta je ispod ovoga? Logo koje političke partije? Ko se to krije? Draga gospodo, da li vas je sramota. Niste u stanju da pokažete svoj znak. Napravili zgradu u centru Banje Luke i kriju se od naroda koji su opljačkali", rekao je Šukalo.

SNSD je najavio izgradnju poslovnog centra u vrijednosti od pet miliona KM još prošle godine. U ovom objektu bit će smješten i Glavni odbor SNSD-a.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...