Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GAMA 1 : pljačkaši 0
Molim doktore da mu ubrizgaju srestvo za zgrusavanje krvi, ako ga izlijecite vec sutra ce opet terorisati gradjane Sarajeva, sud ne radi svoj posao inace ovaj kriminalac poslije toliko krivicnih djela koje je napravio nebi trebao biti na slobodi, pa kad vam dovedu ovakve konje molim vas da ih vi rijesavate.
sto nepricate tako o politicarima, milione pokrali i jos glasate za njih
13121312 Jebo ti on staru....i nepricate se pise odvojeno....znaci ne pricate hebo te otac nepismeni. Nepismeni je zajedno....ali sada da ti pricam o pravopisu Ne mogu. NE sada odvojeno sada zajedno,,,,glup si ti da bi to shvatio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo da zastitar ne zaglavi u zatvoru, k akav nam je zakon i drzava....
Sto je traio to je i dobio. Svaka cast zastitaru.
bravo za zastitare. juce ostavih komentar na clanak kako su neki ljudi ranjeni isto iz vatrenog oruzja u sarajevu.Napisac sam samo istinu da sef sarajevske policije gospodin Nefic ne radi svoj posao profesionalno i da je sarajevo postalo divlji zapad od kako je on na celu policije.Medjutim profil mi je trajno banovan.Koliko vidim Nefic se ponasa kao Kim Yong u sjevernoj koreji a i klix sa njim zajedno.Mislio sam da se na ovom portalu moze izraziti sloboda misljenja i imao sam dosta lajkova na moj komentar o sefu sarajevske policije.Ja nisam koristio pogrdne rijeci ni za koga samo sam iznio cinjenice i istinu.Grad Sarajevo nije bezbjedan grad od kako je Nefic na celu policije.Evo pa me sad opet blokirajte levati.Selam od Alfonsa Caponea.
kina je zakon metak u potiljak kod vijecne vatre pa bio i moj brat
JEBATI GA TAMO DA HOCE CRČI
a sta ste vi zasluzili nemate nista u zivotu osim tog jadnog kompijutera i zamracene sobe cak ni ime svoje ne napisete a stavljate nekakve komentare picketine
ma čuj ti njega.. šta je bilo duša draga? ko nasekirao?
vi niste sto posto
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
a sta ste vi zasluzili nemate nista u zivotu osim tog jadnog kompijutera i zamracene sobe cak ni ime svoje ne napisete a stavljate nekakve komentare picketine
vide komentara lol, to su ti plemeniti bosanci i hercegovci, ma merhametli raja jarane, merhametli, dobra u dusi, ma to niđe nema, ma niđe kad ti kazem. nije djete nista krivo, kriv je sistem stoko maloumna.
Rokno ti on nekog ćlana obitelji pa mi govorili nije on kriv nego sistem ..hajde glupane zbog takvog razmisljanja nam i jeste ovako i jebl.i te merhametlije sve oko za oko i mirna Bosna !!
serete po arapima i šerijatu a u sto vrijeme bi isto uradili ovom tikvanu. 90% vas mu zeli da umre u mukama. licemjeri :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Što je tražio konačno je i dobio.Bravo Alija pozlatile ti se.Nadati se da će ih više završiti na ovaj način,po mogućnosti da metak bude u čelo.
Ne doček'o sutra!
KO MU JEB:E MATER , TREBAMO GA ZALITI JEL !!!
E moj H.J 88 , Bog ti dao noc da odspavas I odmoris kao sto to radi dobra strana ovog drustva, a ti poletio za cigarama sa ukradenim audijem I posudjenim kalashom. Najveca steta ce biti ako cigare ponovo poskupe, toliko o tebi. Cujem na alipasinu raja masovno spavaju u citroenima I to na zadnjem sjedistu, kazu luksuznije nego u hotelima. Nastavit ce se...
Sto se ne pitate, ima li od cega da zivi. Puno je Sarajevo nezaposlijenih i beskucnika. Babo mu ne radi nigdje, ali hoce da zivi u gradu. Jeste zlobni.
e njegov ti drug jebe majcinu majku u picku
Ako preživi vjerovatno će brzo biti pušten iz zatvora i opet će za koji mjesec po starom, opet će početi da pljačka
Ustinite mu crijevo ako je prikljucen na raspirator.Da ne trosi resurse bezveze :)