Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@adnan35 Slažem se s tobom ima i toga,ali opet pogledaj svaki dan novi udes i to ne jedan nego 5 6, jesu tu pješaci krivi? Čisti primjer Selma i Edita jesu one možda preskakale po livadama?! Nego babo digne kredit sinu kupi auto,pa sin počne da glumi šumahera,divlja po ulici,ko mu šta može kad se naši policajci i ostala bagra kupuju za 10 čevapa ili 20 km. Tužno i žalosno.
prolazim svaki dan tom cestom vozi se preko 100 km/h,samo kad neko jos glavu izgubi Bit ce kasno....
kriv je onaj kloc sjebahid memić, zasadio seljober voćke po sredini. Kada prelaziš cestu ne vidi niko nikog, ni vozila pješake, niti pješaci vozila
Bolje da postave koju kameru na Butmirskoj nego što grade hotele i parkinge i ostalo.
@gooUser1571335586 il moza da se ide na pjesacki prelaz.nego ko stoka preskace po livadama i putevima.