Crna hronika
0

Petero Srbijanaca povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći kod Rudog

SRNA
Dvoje državljana Srbije danas je teško povrijeđeno, a troje lakše, u saobraćajnoj nesreći u mjestu Štrpci, opština Rudo, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Tešićeva je navela da se saobraćajna nesreća dogodila u 13.30 sati kada je vozilo Ford Fiesta sletjelo sa kolovoza, najvjerovatnije usljed neprilagođene brzine uslovima i stanju puta.

Prema njenim riječima, teške povrede zadobile su osobe čiji su inicijali A. K. (18) i D. K. (24), dok su lakše povrijeđeni vozač čiji su inicijali M. P. i osobe čiji su inicijali I. U. i M. K.

"Petero ih je bilo u automobilu. Sve osobe su državljani Srbije i prebačeni su u Srbijiu radi pružanja ljekarske pomoći", navela je Tešićeva.

Ona je rekla da se danas na putu Sokolac - Rogatica, u mjestu Ivan Polje, dogodila saobraćajna nezgode sa manjom materijalnom štetom, u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

"Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo apeluje da vozači voze oprezno i da prilagode brzinu uslovima i stanju puta, jer u posljednjih nekoliko dana imamo teške saobraćajne nesreće ili sa poginulim ili sa teško povrijeđenim osobama, a uzrok je neprilagođena brzina", istakla je Tešićeva.