{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Paravinja ostavio oproštajno pismo, moguće da se ubio?

S
24.6.2011. u 11:52
0
41
Paravinja ostavio oproštajno pismo, moguće da se ubio?
0
Reporter portala Sarajevo-x.com javlja da je prije nekoliko minuta rodica Dragana Paranjine Rada Vidović pronašla njegovo oproštajno pismo 50-ak metara od kuće njegovog ujaka, u kojem stoji da će se ubiti i da njegov život nema smisla. Kako saznajemo, pronađeni su i pokidani kablovi pa se sumnja da je odbjegli kamiondžija moguće i mrtav.
Foto: V. T.
Foto: V. T.

Nezvanično, Paravinja je ostavio poruku jer "želi sve završiti", te iznosi tvrdnju "da nije ubio tu djevojku niti učinio bilo šta drugo".

Pobjegao je, napisao je, između ostalog u poruci, jer je mislio da ga "hoće izručiti Srbiji“.

Direktor policije RS-a Gojko Vasić potvrdio je da pripadnici MUPRS-a vrše pretres terena na području Donjih Srđevića kod Srpca, gdje je jučer primijećen Paravinja, ali je po dolasku policije pobjegao u okolni voćanjak, a zatim i šumu.

Vasić ponavlja da se radi o dosta nepristupačnom terenu.

"Moramo izvršiti provjere ko bi mu mogao biti neka vrsta logistike na terenu ili pomoći u bjekstvu s ovog područja“, rekao je Vasić, koji se nada da je Paravinja još na srbačkom području i da će tokom dana biti lišen slobode.

U saradnji s policijom Hrvatske, jučer je u srbačkom selu Donji Srđevići pokrenuta potraga za Paravinjom, koji je uspio pobjeći prema rejonu Motajice.

U potragu za odbjeglim Draganom Paranjinom uključen je i helikopter MUP-a Republike Srpske sa termovizijskim kamera, rekao je u izjavi za medije Stanislav Čađo, javlja reporter Sarajevo-x.com sa mjesta događaja.

On je izjavio da je traganje za odbjeglim kamiondžijom, osumnjičenim za otmicu maloljetne Antonije Bilić, trajalo do dva sata poslije ponoći, a nastavljeno je jutros.

U toku je trenutna pretraga područja četiri opštine Srpca, Dervente, Laktaša i Gradiške, a nastavljena je potraga i u šumi na obroncima planine Motajnica kod Srpca.

Za Paranjinom tragaju pripadnici Kriminalističkog sektora CJB Banja Luka, Jedinica za podršku CJB Banja Luka te Specijalna jedinica MUP-a RS. U potragu su uključeni i psi tragači, a dobrovoljno su se javili i članovi lovačkog društva.

Policija je pozvala sve građane da informacije o kretanju Paranjine prijave najbližoj policijskoj stanici ili na broj 122.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: