{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Pao" diler Nedim Sućeska, zaplijenjena marihuana

3.4.2015. u 14:59
9
36
"Pao" diler Nedim Sućeska, zaplijenjena marihuana
9
Policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotreba opojnih droga MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su sinoć Nedima Sućesku iz Sarajeva ubog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Nakon njegovog hapšenja policijski službenici pretresli su i stan i druge prostorije koje isti koristi osumnjičeni Sućeska u ulici Envera Šehovića, općina Novo Sarajevo. Tom prilikom oduzeta je određena količina droge ali i pribor za njeno prepakivanje te novac koji potiče od preprodaje droge, saznajemo u MUP-u Kantona Sarajevo.

Naime, izuzeta su 22 paketića sa zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu, jedan paketić sa materijom koja asocira na opojnu drogu amfetamin, digitalna vaga, jedna drobilica, pribor za prepakivanje droge, jedan mobilni telefon i određena suma novca.

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a Sućeska je predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti navedenog lica.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: