{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Optužnica protiv osam osoba za međunarodno krijumčarenje droge

F
4.5.2012. u 15:59
0
1
Optužnica protiv osam osoba za međunarodno krijumčarenje droge
0
Optužnica protiv osam osoba za međunarodno krijumčarenje droge
Tužilac Posebnog odjela za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužilaštva BiH podigao je optužnicu protiv osam osoba, koje se terete da su počinile krivično djelo organizirani kriminal u vezi s krivičnim djelom neovlašteni promet drogama, te u vezi s krivičnim djelom neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droga.
Optužnica je podignuta protiv: D. O., rođenog 17. augusta 1980. u Sarajevu, nastanjenog u Kiseljaku, ranije osuđivanog, državljanina BiH i R Hrvatske, F. E., rođenog 17. augusta 1971. u Sarajevu, gdje je i nastanjen, ranije osuđivanog, državljanina BiH, D. G., rođenog 9. februara 1987. u Nikšiću, stalno nastanjenog u Herceg- Novom, državljanina R Crne Gore, S. D., rođenog 9. maja 1982. u Nikšiću, gdje je i nastanjen, državljanina R Crne Gore i S. E., zvanog Samko, rođenog 25. maja 1974. u Dubovi - Tutin, nastanjenog u Sarajevu, državljanina BiH i R Srbije,

Optužnica je podignuta i protiv A. K., zvanog "Goro", rođenog 19. oktobra 1982. u Sarajevu, gdje je i nastanjen, državljanina BiH, J. V., rođenog 4. maja 1981. u Zenici, nastanjenog u Busovači, ranije osuđivanog, državljanina BiH i Hrvatske i S. P., rođenog 9. oktobra 1978. u Visokom, nastanjenog u Kiseljaku, ranije osuđivanog, državljanina BiH i R Hrvatske.

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Sudu BiH, saopćeno je iz Tužilaštva BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: