Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam za vas al ja sam prosao pakao u gimnaziji,,,, ......svaki dan su me djevojke ismijavale sa nekim divom od frajera,,,,, ono ja sjedim u klupi a one ispred table grle ga i smiju mi se..... Nisam nikada reagovao,,, vec sam posle skole obavio hadj i zavrsio fakultet..... ---hocu da kazem zasto ih ubijaju jeli sto im se smiju ili varaju,,,, za deset dana 8 djevojaka je ubjeno na balkanu... O cemu se radi. ?
@Bivsireper77 Prečudan komentar, čovječe.
Dozivotna-45god.
Treba to policija likvidirat odma da nehoda dzaba zemlju gazi.
Sad ćeš bit nečija tetica unutra. Bio ja zatvoren zbog tučnjave, jako dobro znam kako se tretira silovatelje, pedofile, nasilnike prema djeci i ženama... Kad te 10 pravih luđaka i psihopata dijagnosticiranih okruže, doslovno smrt zažele, vidio ja svojim očima. Čuvari isto okreću glavu. Podržavam!!!!
Smrtna
pustite ga ima coek zenu i dvije djece