Bez političara i javnih ličnosti
0

VIDEO / Objavljena lista za odstrijel grupe Darka Eleza

Sarajevo-x.com
Kriminalna grupa Darka Eleza imala je spisak za likvidaciju na kom su bili policajci, biznismeni i kriminalci iz RS i Srbije, ministar Dačić tvrdi da na ovoj listi nema nijednog političara, niti javne ličnosti iz Srbije, piše srbijanski Press.

Mafijaška grupa Darka Eleza, koja je prošle nedjelje uhapšena u Beogradu i Republici Srpskoj, planirala je da likvidira funkcionere policije, biznismene iz Srbije i Republike Srpske, ali i suparnike iz drugih kriminalnih grupa u RS, saznaje Press u vrhu MUP-a Srbije. Na listi za ubistva ove grupe nije bilo nijednog političara niti javne ličnosti iz Srbije, kako su to nedavno objavili pojedini mediji, potvrdio je za Press ministar policije Ivica Dačić.

Na listi za odstrijel kriminalne grupe Darka Eleza nalazi se načelnik Centra javne bezbjednost Istočno Sarajevo Zoran Mandić, Đorđe Ždrale, uhapšeni šef mafije iz Istočnog Sarajeva, optužen za ubistvo Ljubiše Savića Mauzera, kao i njegov brat Mladen Ždrale. Na ovoj listi je, između ostalih, i beogradski trgovac nekretninama Radomir B., kao i policiji dobro poznat srpski trgovac drogom Dragan V.

Na listi se nalaze i osobe iz BiH, među kojima su Savo Tomić, vlasnik preduzeća "Tom" iz Istočnog Sarajeva, Mirza U. iz BiH, policiji poznat kao kriminalac, Adis R. iz BiH, policiji poznat kao kriminalac, Sabahudin S., očevidac pljačke Privredne banke u Sarajevu i Bahrija S., biznismen iz BiH.