Stravičan događaj
636

Objavljen video eksplozije benzinske pumpe "Nešković"

I. P.
Na internetu se pojavio video koji predstavlja trenutak eksplozije benzinske pumpe "Nešković" kod graničnog prijelaza Šepak u kojoj je poginula jedna osoba.
Iz videa se može zaključiti da je udar eksplozije zahvatio nekoliko vozila koji su tada, uprkos curenju plina, prolazili pored benzinske pumpe.

Štaviše, Okružno tužilaštvo Bijeljina mišljenja je da je upravo jedna osoba iz vozila u prolazu danas poginula prilikom eksplozije.

To je Srni potvrdila dežurna tužiteljica Okružnog tužilaštva Bijeljina Bojana Lazarević.

Lazarević je potvrdila da je jedna osoba smrtno stradala, te da je nekoliko osoba teško povrijeđeno, a nekoliko lakše.

"Ovo su prve informacije nakon uviđaja kojem smo do sada prisustvovali, zajedno sa policijom i vještacima. Za sada je o detaljima nezahvalno govoriti. Za sutra je naložena obdukcija tijela stradale osobe, nakon čega ćemo, vjerovatno, imati i više informacija", rekla je Lazarevićeva.

U Opštoj bolnici Zvornik Srni je ranije rečeno da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezeno sedam osoba povrijeđenih u eksploziji na benzinskoj pumpi.

Portparol lozničke Opšte bolnice Dragana Mitrović rekla je Srni da nije životno ugrožena žena, prevezena u ovu zdravstvenu ustanovu nakon eksplozije u Šepku.

Zvorničkoj policiji danas je oko 10.40 sati prijavljeno da je eksplodirala benzinska pumpa u Šepku.