Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu niko svoju djecu nesmije pustiti na ulicu, pogotovo ne naveče. SDA u Sarajevu je mislila to su naši muslimani... Oni prvo sebe vide da su iranci, pakistanci, sirijci, turci, iračani, nema tu religijske ljubavi. A naše stanovnike vidie sigurno kao siromšne jadnike.
@Termiti Boli SDA neka stvar za muslimane, političari su svi isti i njih boli jedino stvar za lovu.
@hitman183 Izetbegović uvijek najavljuje, međunarodna zajednica priprema plan. Kao da će neko drugi rješiti probleme prvenstveno bošnjaka.
Neka treba im opet pomagati davati hrane itd. Nekad glupi bosnjo nece naucit. Umjesto da ih policija mlati svaki dan da im ne padne napamet poslat SMS u rodnu grudu dodjite i vi ostali dobro je u Bosni. Ovako se vidi tacno kakvi su primitivci i da nisu dosli iz rata. Tuc ih svaki dan treba za sjedenje po parkovima, pljuvaje po plocniku itd, sa stokom ne ide drukcije.
Isto ono, gledam animal planet i oni babuni kad vriste
Ljudi u bih nisu kako treba odmorili od rata, a ovo već došlo. Valjda će zima odraditi svoje.
Je*em ja ovu vlast. Primaju pare za njih, a po tom pitanju se ništa ne radi. Niko ništa svi se prave ludi.
Neka, masala.. sta nam je Izetbegovic srpski dobrovoljac omogucio
sto ne pomognete braci muslimanima?
Wellcome to Bosnia my dear mingrants. Ps. Your El Bake
Tuca??? Kakvi su ovi pedderski udarci ha ha...
hahahahhahahha kad poce vristati majke mi upisao sam se od smijeha hahahahhhahahahahha
ovaj snima i drka hahaha
A šta policija u Bihaću radi?? Ništaaaaa ,sad kad zima dodje migrantima bit će veselo
Cerić je još prije 10 godina najavio ove "nove muslimane" i još rekao "kome mi da se prilagođavamo". Eto to je to, sada se mi moramo prilagođavati njima i njihovim običajima.
to su buducni njemcki gradjani a mozda i od neke dijasporke bosanke yebać !! nemojte tako!!
Gdje je sada onaj ambasador koji je po Pakistanu od našeg novca gradio škole i nazivao ih po Aliji. Treba njega poslati u Bihać da ih razdvaja.
Ovaj u žutoj majici će već dobiti posao kao bodyguard.
Ne mogu da vjerujem: braća se tuku međusobno! Tobejarabi!!!