{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nisu pronađena tijela Tolića i Ajdarija zakopana u beton u kući kod Kaknja

Z
23.9.2010. u 19:20
0
26
Nisu pronađena tijela Tolića i Ajdarija zakopana u beton u kući kod Kaknja
0
Istražni tim Tužilaštva BiH i logistički tim JP Gradska groblja Visoko do kasnih večernjih sati nisu pronašli nikakve tragove na objektu porodične kuće porodice Malešević u Donjim Tičićima kod Kaknja, gdje se intenzivno traga za posmrtnim ostacima Marija Tolića i Vernera Ajdarija.
Dva puta su u toku dana na ovaj lokalitet pripadnici SIPA-e, pod posebnim obezbjeđenjem, dovodili zaštićenog svjedoka kopji je ponovno pokazao i tvrdio da su tijela ubijenih Tolića i Ajdarija sklonjena u objektu na ovom napuštenom imanju. I nakon drugog posjeta lokalitetu radnici Gradskih grobalja su opsežnim radovima pokušali pronaći neke tragove, ali bez uspjeha.

Treba reći da se istražni postupak neće prekidati i da će se pokušati i drugim metodama doći do prave lokacije na kojoj su sklonjeni posmrtni ostaci ubijenih.

U kasnim popodnevnim satima na lokalitet imanja pristigla je i majka ubijenog Vernera Ajdarija sa još dva člana porodice. Na mjestu ispred policijske trake gospođi Ajdarija je pozlilo, ali se brzo pridigla i nakon saznanja da nema pronađenih nikakvih tragova da se na tom mjestu nalaze posmtrtni ostaci članovi porodice Ajdari su napustili mjesto.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: