{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nikšić i Šljivo nisu prisustvovali mučenju pasa

S
16.3.2010. u 13:08
0
82
Nikšić i Šljivo nisu prisustvovali mučenju pasa
0
Nikšić i Šljivo nisu prisustvovali mučenju pasa
Foto: Screenshot
Nakon jučerašnje vijesti o nemilosrdnom zlostavljanju pasa objavljene na portalu Sarajevo-x.com pristigli su demanti roditelja koji tvrde da njihova djeca Adnan Nikšić i Haris Šljivo nemaju ništa sa objavljenim video snimkom, te da nisu prisustvovali tom monstruoznom događaju.
Orhan Nikšić, otac Adnana Nikšića u e-mailu koji je uputio redakciji portala Sarajevo-x.com tvrdi kako njegov sin nema ništa sa video snimkom kojeg je na Facebook postavio Kemal Karović, vlasnik pit-bulla.

Nikšić je dodao i to da je vijest objavljena na našem portalu izazvala ogromnu štetu njemu i njegovoj porodici, zbog čega se portal Sarajevo-x.com izvinjava s obzirom da nije bila namjera nanijeti štetu porodicama dječaka već skrenuti pažnju nadležnih na okrutnosti koje se svakodnevno vrše nad životinjama.

Napominjemo i to da je na e-mail naše redakcije demant poslala i majka Harisa Šljive, Nermina Šljivo, koja je istakla kako Adnan Nikšić, Aner Karović i Haris Šljivo nemaju ništa sa videom kojeg je postavio Kemal Karović osim što su bili tagovani na tom snimku.

Također nakon vijesti objavljene na portalu Sarajevo-x.com otvorene su i Facebook grupe koje zahtijevaju da se Kemal Karović izvede pred lice prave.

S obzirom da pojedini članovi tih grupa pozivaju građane na osvetu zbog nemilosrdnog i monstruoznog mučenja pasa Sarajevo-x.com još jednom ističe da je cilj objavljene vijesti bio skrenuti pažnju odgovornih na ova monstruozna dešavanja, a ne pozvati na javni linč počinitelje ovih dijela.

Također, pokrenuta je policijska istraga o ovom slučaju koja će utvrditi ko su bili učesnici u ovom monstruoznom događaju.

Portal Sarajevo-x.com još jednom se izvinjava zbog nesmotrenosti i objavljivanja imena maloljetnika bez prethodne provjere (no svakako napominjemo da su ta imena već bila tagovana na Facebooku i svako ih je mogao vidjeti), kao i zbog eventualne štete koju je naš tekst pričinio porodicama dječaka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: