Nema je od 5. januara
12

Nestala Anđelka Mudrinić (43) iz Prijedora, policija moli za pomoć

A. B.
Anđelki se od prije tri dana gubi svaki trag, intenzivno se traga za njom, Foto: Facebook
Anđelki se od prije tri dana gubi svaki trag, intenzivno se traga za njom, Foto: Facebook
Anđelka Mudrinić (43) iz Prijedora nestala je prije tri dana, a za njom intenzivno traga policija koja je na društvenim mrežama objavila njenu fotografiju i zamolila sve građane da u najbližu policijsku stanicu jave ukoliko je uoče ili imaju korisne informacije.

Policiji je u srijedu, 6. januara, oko 11:30 sati prijavljeno da je Anđelka nestala dan prije u podnevnim satima, kada se udaljila od porodične kuće, te se do trenutka prijave nije javila na adresu stanovanja.

"Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak, 43-godišnja Anđelka Mudrinić je visoka oko 173 cm, srednje tjelesne konstitucije, duge crne kose, a u momentu nestanka na sebi je imala smeđu jaknu, gornji dio trenerke bijele i donji dio trenerke crne boje te patike. Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska ove osobe", naveli su iz MUP-a RS koji je i objavio potragu na Facebooku.

Još jednom su apelovali na sve građane da svaku informaciju koja je vezana za nestalu Anđelku prijave pozivom na broj 122 ili u najbližu policijsku stanicu.