Dan prije krsne slave
0

FOTO / Nervno rastrojena majka u sinove pucala dok su spavali

Piše: D. T.
Braća Srđan i Dragan Došen (Foto: Facebook)
Braća Srđan i Dragan Došen (Foto: Facebook)
U stanju teškog nervnog rastrojstva Milena Došen (49) jutros je u Kozarskoj Dubici hicima iz pištolja pucala u svoje sinove Srđana (27) i Dragana (24) dok su njih dvojica spavali, potvrđeno je portalu Klix.ba od izvora upućenih u istragu.

Podsjetimo, majka je u porodičnoj kući u Ulici Jovana Jovanovića Zmaja, ubila jednog, a teško ranila drugog sina, nakon čega je pokušala da izvrši samoubistvo popivši sirćetnu kiselinu.

Kako saznajemo, tragedija, kakva se ne pamti u ovom dijelu BiH se, dogodila se dan uoči Đurđevdana, krsne slave Došenovih, kada je Milenin suprug Željko otišao do grada. Kada se vratio, u svojoj kući je zatekao stravičan prizor. Nesrećni čovjek je zbog šoka također hospitaliziran u Domu zdravlja Kozarska Dubica.

Zaprepašteni stanovnici ulice Jovana Jovanovića Zmaja u Kozarskoj Dubici ispričali su za portal Klix.ba da je Milena posljednjih godina imala određenih psihičkih problema, zbog čega se liječila, al da su Došenovi bili porodica za uzor.

“Niko nije mogao sanjati da se ovakvo nešto može desiti, pogotovo ne u našoj ulici, odnosno familiji Došen. Ovo je strahovita tragedija, koja nas je sve šokirala”, rekao nam je jedan od komšija, koji nije želio da mu se pominje ime.

S uviđaja u Kozarskoj Dubici (Foto: SRNA)
S uviđaja u Kozarskoj Dubici (Foto: SRNA)
On priča da je Milena bila pod terapijom zbog psihičkih problema, ali da je djelovala stabilno i da je neopisivo voljela svoje sinove. “Nikom nije jasno zašto se sve dogodilo, jer su joj sinovi bili sve. Čuli smo da je u njih pucala u njihovim sobama dok su spavali, a da je onda sišla u prizemlje, popila sirće i o svemu obavijestila muža koji je bio u gradu”, priča naš sagovornik.

Kako nam je potvrđeno, stanje ranjenog Dragana Došena, koji je danas operisan u UKC Banja Luka i dalje je teško i neizvjesno, a on se trenutno nalazi na apartima za oživljavanje. Ljekari u Banjoj Luci također se bore za život njegove majke koja se otrovaala sirćetnom kiselinom.

Kako javljaju mediji Srđan Došen bio je vlasnik kluba “Kalipso” u Kozarskoj Dubici, dok je Dragan zaposlen u opštini Kozarska Dubica kao komunalni policajac.