Nepoznati muškarac skočio sa mosta u Sanu

S
SRNA
23.3.2012. u 17:07
0
1
Nepoznati muškarac skočio sa mosta u Sanu
0
Nepoznati muškarac skočio sa mosta u Sanu Foto: Arhiv
Pripadnici Specijalizovane jedinice za spašavanje na vodi i pod vodom danas su nakon dvosatne potrage pronašli leš u rijeci Sani, nizvodno od gradskog mosta u dijelu Raškovca, zvanom Skela, kod plaže Kožara.
Mile Međed, komandir Teritorijalne vatrogasne jedinice u čijem je sastavu jedinica za spašavanje, potvrdio je da su vatrogasci dobili dojavu da je jedno lice skočilo sa mosta oko 14.15 sati.

"Dobili smo dojavu od policije nešto iza 14.00 sati da je jedno lice skočilo sa mosta i da nakon skoka nije izronilo iz vode, te smo se uputili na lice mjesta i nakon dva sata praćenja toka rijeke i promatranja leš je primijećen", rekao je Međed Srni.

On je dodao da je uviđaj u toku te da se, budući da osoba kod sebe nije imala ličnih dokumenata, ne može reći o kome je riječ i šta je bio motiv skoka, osim da je riječ o muškarcu starom između 50 i 60 godina.

Dežurni patolog Opšte bolnice u Prijedoru Nikolina Balaban potvrdila je Srni da je smrt lica nastupila utapanjem, te da identitet još nije poznat, budući da nema ličnih dokumenata.

Srna nezvanično saznaje da je nepoznati muškarac, pred nekoliko prolaznika na mostu, rekao da je bolestan i da će skočiti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: