|

Nema novih informacija o nestalom Jovanu Škrbiću

Nema novih informacija o nestalom Jovanu Škrbiću
0
F
FENA
15.11.2011. u 16:03
0
komentara
0

dijeljenja
Nema novih informacija o nestalom Jovanu Škrbiću
Još uvijek nema nikakvih informacija o Jovanu Škrbiću (84) iz Drvara, čiji je nestanak prijavljen 11. novembra ove godine, saopštili su iz MUP-a iz Livanjskog kantona.
Nestanak Škrbića prijavio je njegov sin Boro Škrbić iz Prekaje, općina Drvar koji je kazao kako je njegov otac tokom prethodnog dana, u popodnevnim satima otišao od kuće, te da se nije vratio.

Škrbića je tokom 10. i 11. novembra tražili rodbina i komšije, ali bez ikakvih rezultata nakon čega su informisali policiju u Drvaru.

Tokom iduća tri dana uposlenici PU i PP Drvar, zajedno s mještanima Prekaje, vršili su pregled užeg i šireg područja navedenog mjesta u cilju pronalaska nestalog Škrbića, ali bez konkretnih rezultata.

Nestali Jovan Škrbić mršavije je tjelesne građe, visok oko 165 cm i težak oko 55 kg, sijede kose, sijedih brkova, i nosi naočale.

U trenutku nestanka na sebi je imao sivi sako, crne hlače, crni šešir, a na nogama je imao gumene opanke.

Policija moli sve građane, ako imaju bilo kakvih saznanja o nestalom Škrbiću, da jave u najbližu policijsku postaju ili na brojeve telefona 122 ili 034/820-092, navodi se u saopštenju MUP-a Livanjskog kantona.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.