Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valja zakon! Osiguravajucen kuce su pljackasi. Kriv sam, slikamo sta se desilo, osiguranje ti isplti stetu i VOZDRA. Neeee...treba cekati policiju, pa se svadjati, pa pistolj potegnuti!!! Ne valjamo ni mi, ni drzava, ni zakon!!!!
Ovo je pametan komentar. Ispuni izvjestaj, slikaj i vozdra. Pomjeri odmah auta, jer ces ako ne pomjeris dobiti kaznu. Tako se to radi kod manjih sudara, naravno.
Cuj radi manjeg udesa guzve... Autobus progutao tocak kediju
@SlobodanZidar sigurno je i autobus dijasporskih tablica!! Inace se dijasporci krive za sve...
Oooo
Oooooooo
Oooooo
Ooooo
Cudo bozije guzva u Sarajevu. Nevjerovatno
Rođak od halida genjca-Hale kenjca,Prednjači po broji skrivljenih udesa
Onaj sto zuri i ja koji ne zurim po ovoj spici, dodjemo u dva minute razlike na istu destinaciju. Al haj ti hajvanu objasni.