{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nastavljena potraga za nestalim Jovanom Škrbićem

S
SRNA
3.3.2012. u 10:54
0
0
Nastavljena potraga za nestalim Jovanom Škrbićem
0
Nastavljena potraga za nestalim Jovanom Škrbićem
Foto: Arhiv
Članovi Speleološkog društva "Mijatovi dvori" iz Tomislavgrada i Hercegovačke gorske službe spašavanja iz Mostara nastavili su potragu za 84-godišnjim Jovanom Škrbićem iz Prekaje, kod Drvara, koji nestao u novembru prošle godine.
Speleolog Miro Šumanović rekao je novinarima da nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazivali da je tijelo nestalog starca završilo u nekoj od tri jame koje su pretražili na području drvarske opštine.

Šumanović je potvrdio da su speleolozi iz Tomislavgrada i članovi Gorske službe spašavanja iz Mostara pretražili Sušićevu jamu na dubini od 27 metara i Dadžićevu jamu na istoj dubini, kao i Dadžićevu jamu 2 koja je duboka 61 metar i najteža za pretraživanje.

Prema njegovim riječima, pretraživanje jama za koje se pretpostavljalo da je u njima završio Škrbić, u velikoj mjeri pomoglo je policiji MUP-a Livanjskog kantona u daljim akcijama traženja nestalog.

Jovan Škrbić iz drvarskog sela Prekaja otišao je iz porodične kuće 10. novembra 2011. godine i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je Policijskoj upravi Drvar sutradan prijavio njegov sin Boro Škrbić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: