Četiri osobe povrijeđene
0

Nakon udesa kod RTV doma preminuo mladić iz Tuzle

Sarajevo-x.com
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na raskrsnici kod RTV doma na Alipašinom Polju u Sarajevu, poginula je jedna osoba, a povrijeđene četiri.

"Dva i po sata nakon nesreće, u 2:00, u prostorijama Klinike za urgentnu medicinu KCUS-a preminuo je S. S. iz Tuzle rođen 1983. godine. On je u KUM dovezen sa teškim povredama i traumom", potvrdila je za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, glasnogovornica KCUS-a.

Ona je rekla da je u KUM dovezen i Dragan Vrdoljak, iz Slavonskog Broda, rođen 1979. godine. On je u bolnicu stigao sa fakturom sinusa, nosne kosti i kontuzijama po glavi. Zadržan je na KUM-u na liječenju.

"U nesreći je povrijeđen i Muamer Trle iz Sarajeva, rođen 1988. godine. On je zadobio frakturu lijevog stopala i kontuzije pluća. Najvjerovatnije će biti pušten na kućno liječenje", rekla je Jandrić za naš portal.

Enver Pašić, također iz Sarajeva, rođen 1988. godine, prošao je sa nešto lakšim povredama. Dovezen je sa kontuzijama po glavi i licu i posjekotinom usne. Nakon ukazane pomoći pušten je na kućno liječenje. S njim je iz bolnice otpušten i 19-godišnji Zuhdija Seferović, koji je primljen sa povredama glave i lica.

Podsjećamo da su u saobraćajnoj nesreći učestovali Golf 3 i kombi Mercedes Vito.