Crna hronika
0

Nadležni organi će utvrditi istinu o ubistvu Garića

SRNA
FOTO: Ilustracija
FOTO: Ilustracija
Načelnik opštine Doboj Obren Petrović izjavio je da će nadležni policijsko-tužilački organi odraditi svoj dio posla i utvrditi pravu istinu o ubistvu potpredsjednika Skupštine opštine Doboj i predsjednika Srpske demokratske stranke /SDS/ Doboj Branislava Garića.

"Ne želim da spekulišem sa ovim tragičnim događajem, ali smatram da nikakvi problemi, ako ih je bilo, nisu vrijedni jednog mladog života", rekao je Petrović novinarima u Doboju.

On je dodao da je u opštini formiran Organizacioni odbor za sahranu tragično preminulog Garića, a da će podaci o vremenu sahrane biti naknadno saopšteni.

Branislav Garić rođen je 15. februara 1963. godine u Brestovu u opštini Doboj, oženjen je i otac dvoje djece. Magistar je državno-pravnih nauka i obavljao je funkciju potpredsjednika Skupštine opštine Doboj. Garić je bio i direktor Zemljoradničke zadruge "Bosnakop", načelnik Odjeljenja za urbanizam i predsjednik Skupštine opštine Doboj.

Prema podacima Centra javne bezbjednosti Doboj, lice čiji su inicijali R.S, koje se može dovesti u vezi sa današnjim ubistvom Branislava Garića, predalo se Prvoj policijskoj upravi u Sarajevu, a Srna nezvanično saznaje da je riječ o direktoru građevinske firme "Građ-promet" iz Doboja Rajku Saviću.