{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na području FBiH 83 krivična djela i 50 saobraćajnih nezgoda

F
31.1.2007. u 10:46
0
0
Na području FBiH 83 krivična djela i 50 saobraćajnih nezgoda
0
Na području FBiH 83 krivična djela i 50 saobraćajnih nezgoda
U protekla 24 sata na području Federacije BiH registrirana su 83 krivična djela. U saobraćaju je bilo 50 nezgoda, u kojima su četiri osobe zadobile teže a dvije osobe lakše tjelesne povrede.
Iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova FBiH navode da se od 83 krivična djela na Kanton Sarajevo odnosi 13 teških krađa i tri razbojništva; Unsko-sanski kanton - sedam teških krađa; Posavski kanton -dvije teške krađe; Tuzlanski kanton - osam teških krađa, šest krađa i dva nasilja u porodici, Zeničko-dobojski kanton - četiri teške krađe i sedam krađa, Srednjobosanski kanton - teška krađa i tri krađe; Hercegovačko-neretvanski kanton - dvije teške krađe i pet krađa; dok za Zapadno-hercegovački, Kanton 10 i Bosansko-podrinjski kanton nije registrirano.

Registrirano je 19 slučajeva narušavanja javnog reda i mira. Na Kanton Sarajevo, Unsko-sanski i Kanton Tuzla odnose se po dva slučaja; Zeničko-dobojski - četiri; Srednjobosanski kanton - šest; Hercegovačko-neretvanski - jedan i Zapadno-hercegovački kanton - dva slučaja. U Kantonu 10, Bosansko-podrinjskom i Posavskom kantonu nije registrirano.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: