Policija traga za počiniocem
0

Na Dobrinji muškarac poliven benzinom i zapaljen

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Policija intenzivno traga za osobom inicijala D.B. iz Hadžića kod Sarajeva zbog sumnje da je u naselju Dobrinja četiri u Istočnom Sarajevu zapalila osobu Z.O., koja je pri tom zadobila povrede glave i ruku.

Policijskoj stanici Istočno Sarajevo prijavljeno je da je u ulazu zgrade na Trgu Ilidžanske brigade, u naselju Dobrinja četiri, zapaljena jedna osoba, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Odmah nakon prijave, policijski službenici izašli su na mjesto događaja i ustanovili da je riječ o Z.O. koji je imao vidne povrede glave i ruku i koji je, najvjerovatnije, zapaljen benzinom i otvorenim plamenom. 

Tokom uviđaja pronađena je nagorjela i oštećena PVC boca u kojoj se nalazila zapaljiva tečnost, kesa sa dokumentima na ime osobe sa inicijalima D.B., te zapaljena plastična kutija sa žicama.

Operativnim radom na terenu, te na osnovu izjave povrijeđene osobe, policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela može dovesti D.B., nastanjen u Hadžićima, u Kantonu Sarajevo, za kojim policija intenzivno traga. 

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv D.B. biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.