Zavezan za drvo
32

Muškarac na svirep način ubijen u Doboju, policija uhapsila dvije osobe

E. M.
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Na području grada Doboja večeras je pronađeno beživotno tijelo muškarca, a u toku su istrage o ovom slučaju, potvrđeno je za Klix.ba.

Glasnogovornica Policijske uprave Doboj Dragana Damjanović nam je kazala da je policiji prijavljeno je da je na području grada Doboja pronađeno bezivotno tijelo muške osobe.

"Policijski službenici su obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj pod čijim nadzorom se vrši uviđaj", kazala je Damjanović. Kažu da, shodno istrazi, više informacija zvaničnih ne može trenutno biti dostupno javnosti.

Za Klix.ba je nezvanično potvrđeno da je muškarac pronađen zavezan za drvo i nag te da je ubijen na svirep i brutalan način.

Policija je, kako saznajemo, uhapsila njegovu suprugu i jednog muškarca za kojeg se pretpostavlja da je njen ljubavnik. Iza ubijenog su ostale dvije kćerke koje je imao sa ženom koja je uhapšena.

ATV saznaje da je muškarac ubijen nožem i da je preko usta imao prelijepljenu selotejp traku.

Koji je motiv monstruoznog čina, policija tek treba otkriti. Treba istaći da su policajci veoma brzo od trenutka prijave identificirali osumnjičene, locirali ih i uhapsili.