Crna hronika
0

MUP: Otkrivena osoba koja je oskvrnula katoličko groblje

FENA
Istražitelji Policijske stanice Bugojno otkrili su osobu koja je oskvrnula katoličko groblje "Kudravci" u mjestu Velesa te otuđila metalne vaze sa spomenika i oštetila nadgrobne ploče.

Kako je priopćeno iz MUP-a Srednjobosanske županije, protiv počinitelja bit će podneseno izvješće mjerodavnom tužiteljstvu.

U protekla 24 sata na području te županije prijavljeno je 6 kaznenih djela i 7 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

U srijedu, 28. svibnja Ivan L. iz Novog Travnika prijavio je Policijskoj stanici Novi Travnik da mu je ukradeno vozilo marke "audi A-4", plave boje, registarskih oznaka Republike Hrvatske RI 674 PK, a koje se nalazilo u ulici Ljudevita Gaja u Novom Travniku. Očevid su izvršili službenici Odjela kriminalističke policije PU Travnik.

Elvedin Š. iz Busovače prijavio je jučer Policijskoj stanici Busovača da mu je ispred obiteljske kuće u mjestu Strane, općina Busovača ukradeno vozilo marke "golf I ", plave boje, registarskih oznaka 521 E 275. Očevid su izvršili službenici Odjela kriminalističke policije PU Kiseljak.