Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam ove komentare i ne vjerujem koliko plitkoumnosti i ogranicenosti, ispade svako ko vozi golfa (a pogotovo dvicu) taj mora obavezno biti seljacina. Dobro mozda ima malo istine u tome, ali nisu svi jebiga, ja imam vise negativnih iskustava sa vozacima ovih nekih novih skupih auta, npr, Mercedesa, raznih tipova VW-a kao Passat, Audija, BMW-a (BMW bih bas izdvojio, oni prednjace u papanluku, ako cemo vec na taj nacin svrstavat, ne znaju za zmigavac!) I za vas info bio je Golf V u toj nezgodi.
treba pratiti pik da vidim hoce li BMW biti da je klizno a jeftin
... a murija i dalje pije kafu kod Zeke ili kontroliše pogrešne modele automobila
Kao 1. Motorista nije kriv i kako tako mozete pricat? A drugo problem je sto je mozorista stao na crveno a vozac s golfom mislio moze preko motora kroz crveno 🤔 vozac golfa je pokupio motoristi na semaforu!
Katastrofa ali ove motordzije po Sarajevu su postale ne snosljive
UCERO DI MOTORDZIJA DRAGOJ, ONA VOLI MOTORDZIJE NA RAZLIKU OD TEBE SAA STOMAKOM I NISAN NA VOLANU.
@VolimPxxxx Hahahah :D To je cinjenica, da ovi sa nishanom na haubi vecinom imaju MJESHINE :D E cuj motorDZIJE i to "ne snosljive" pise se nesnosljive papak jedan! glagoli se pisu sa odvojenim NE, osim "necu" naucite vec jednom!
pojedine motordzije su ubice na putu
Kao i pojedini vozaci automobila, u cemu je razlika ? osim sto su manje uocljivi i puno ranjiviji od "automobilDZIJA" i onda je motorDZIJA kriv uvijek zbog tih pojedinih kamikaza i kad nije kriv, jebalo vas etiketiranje vise!
Jel Golf II? Ti vozači ne staju nikome. Valjda je trulost vozila proporcionalna trulosti uma.
I petice su isti mentalni sklop, samo sto imaju malo vise para...
@Delavesta Eto nek su BMW-ovi i Audiji nesto bolji! Kakve veze ima sta vozi, papak je PAPAK, pa makar vozio i Bugatti-a! to ne mijenja cinjenicu da je on papak!