|

Modriča: Zaplijenjena droga, oružje i municija

Modriča: Zaplijenjena droga, oružje i municija
0
S
SRNA
14.11.2014. u 15:01
3
komentara
0

dijeljenja
Modriča: Zaplijenjena droga, oružje i municija
Policija je tokom pretresa dvije kuće u selima Skugrići i Tolisi kod Modriče pronašla 12 kilograma marihuane, te određenu količinu oružja i municije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.
Portoparol Centra Ljerka Stanimirović rekla je Srni da je prilikom pretresa kuće Pere Bajunovića u Skugriću pronađeno 11.849 grama zelene biljne materije, koja po svojim morfološkim osobinama odgovara marihuani.

"Zaplijenjena je jedna stabljika sa listovima težine 6.650 grama, listovi biljke težine 5.150 grama i sasušena biljna materija težine 49,120 grama", rekla je Stanimirovićeva.

U ovoj policijskoj akciji, koje je izvedena jučer, pretresena je i kuća Dragana Lazića u mjestu Tolisa, gdje je pronađena automatska puška sa okvirom od 30 metaka i 55 komada metaka, kao i poluatomatska puška sa šest metaka u spremniku.

"Ovi pretresi su izvršeni s ciljem sprečavanja neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga", rekla je Stanimirovićeva.

Ona je dodala da je nad Bajunovićem i Lazićem izvršena kriminalistička obrada i da će Okružnom tužilaštvu Doboj protiv njih biti dostavljeni izvještaji o počinjenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Načelnik Sektora kriminalističke policije CJB Doboj Miroslav Milojević rekao je danas na konferenciji za novinare da se tržišna vrijednost pronađene marihuane procjenjuje na oko 5.000 KM.

Akciju su izveli su pripadnici dobojskog Centra i Policijske stanice Modriča, u koordinaciji sa Upravom kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...