Crna hronika
9

Modriča: BMW-om udarila u trafostanicu

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Dragica Filipović (19) iz Skugrića kod Modriče zadobila je lakše tjelesne povrede nakon što je automobilom sletjela sa puta i udarila u stub trafostanice u modričkom prigradskom naselju Babića Most.

Nezgoda se desila rano jutros u 2.40 sati. Filipovićeva je, vraćajući se iz Modirče kući u Skugrić, na putu Gradačac-Odžak izgubila kontrolu nad vozilom marke BMW i udarila u saobraćajni znak na lijevoj strani puta, a potom i u metalnu konstrukciju trafostanice.

Od siline urara trafostanica se srušila, dok se vozilo prevrnulo na krov i potom zaustavilo u kanalu, potvrdili su Srni u Centru javne bezbjednosti Doboj.

Filipovićeva je bila sama u automobilu. Na putu nema tragova kočenja, a vazdušni jastuci, koji su se aktivirali, spasili su je od težih povreda.

Ona je iz Hitne službe Doma zdravlja Modriča upućena u bolnicu Sveti apostol Luka Doboj gdje su joj ljekari utvrdili lakše tjelesne povrede. filipovićeva je jutros puštena kući.

Radnici "Elektrodistribucije Doboj", radne jedinice Modriča od jutros rade na zamjeni uništenog stuba, i trafostanice i pokidanih elektro vodova. Zbog kvara naselje Babića Most i dio Dobrinje su bez napajanja električnom energijom.

Bez struje su ostale i pumpe na vodozahvatilištu modričkog vodovoda, zbog čega je prekinuto snabdijevanje vodom svih potrošača u Modriči i opštini Vukosavlje.

Vezani članci