Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crni petak u Tuzli!
Ne dizite ruke na sebe. Dignite ruke prema Bogu dragom trazeci izlaz i naoruzajte se strpljenjem. Izadjite na zelenilo, prosetajte, popricajte sa dragim ljudima. Bilo koji problem koji postoji u bilo cijem zivotu je tu i samo tu da bi bio rijesen.
Boze sacuvaj dana u Tuzli...daj boze ovim narodima razuma i rahatluka vise.
Da smijem i imam hrabrosti posto već 2 godine bolujem sada odmah bih skočio sa 8 sorata,ali očigledno da nemam taj gen samoubice iako razmišljam svakodnevno sta cu sa sobom,samo doktorima 9vim novopecenim sa kupljenim diplomama neću.
Brate počni klanjati, sve će biti bolje, vidjet ćeš
@StrelacBaZe. Ovo sto je momak preporučio i ja ti isto preporučujem, pusti suplje kako nema fajde od tog, kad jednom pocnes klanjati zavolit ces Boga a kada njega zavolis on tebe itekako zavoli i daje ti izlaz iz bezizlazne situacije Sad ce neki mentol koji nikad nije ni pokusao dva rekata sastaviti reci da mi je mpzak ispran hahahahah Druze samo udri, ne sikiraj se i redovan budi, ha sjedio ne radio nista, ha makar samo farzove klanjo dnevno neces "izgubiti" ni pola sata
Grozno. Ono sto sve osobe koje pate trebaju shvatiti je da im je moguce pomoci, da postoji izlaz i razlog za zivot, i da ovakva smrt samo prenosi bol na druge osobe. Pored toga, potrebno je raditi na edukaciji o tome da su psihicke bolesti ozbiljne bolesti kao i fizicke, da to nisu samo neke faze, "droga", da te osobe nisu "propalice" itd. Oboljelima se mora pomoci, a ne tjerati ih u jos veci ocaj ili u najgorem slucaju smrt.
U poslednjih 20 dana na istom mjestu iznad Tuzle i Husina je primijecen nekakav objekt na nebu, moze se reci NLO, koliko god smijesno drugo ne znam sta je. Prvo sam se smijao dok mi komsija nije pokazao na nebu 45 minuta je stajao i rotirao, bljeskao je od suncevog sjaja. Avioni su sat vremena promijenili putanju izbjegavali aerodrom Dubrave. Tri zadnje veceri isto mjesto oko 21 h leti kratko, ravno i bljesne kada nestane jak sjaj, potpuno besumno. Sta je? ko zna o cemu se radi.
@podstanarxxl to je to
@podstanarxxl digla se nekome ona stvar - pa poprskala prirodu 🙈
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Smrdljivi klix..krepajte smradovi..
dje nece. Za mlade muskarce nema para, sexa, perspektive, prijateljstva niti razloga za život. Ovo ispada ko najbolja opcija
Depresija je ovdje zrak koji udišemo.
ovo je neko zracenje... prvo serija nesreca u Mostaru sad Tuzla.... nesto nije uredu... a niko se nepita sta je to i zbog cega se desava.. A razlog mora postojati!!!!!!
Hvala političari, ovako cete i vi kad narod poludi
Koji je klinac sa Tuzlom ovih dana ? Isparenja,crknuta krava na putu ?