Crna hronika
0

Mladić poginuo, trojica teško povrijeđena u nesreći kod Bihaća

Piše: E. G.
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Teška saobraćajna nesreća dogodila se u noći sa subote na nedjelju pet kilometara od Bihaća prema Bosanskom Petrovcu u mjestu Orljani, u kojoj je poginula jedna osoba, dok su tri teško povrijeđene.

U Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona za Klix.ba je rečeno da je do nesreće došlo kada je automobil Golf IV (029-J-542) u kojem su bila četiri putnika sletio sa ceste oko jedan sat iza ponoći.

U nesreći je poginuo Elvedin Huseinović (1992.), dok su teško povrijeđeni Adnan Kuduzović, Elvedin Delić-Ibukić i Samir Čelebić.

Vozilom je upravljao Kuduzović, a nakon nesreće i dolaska policije i hitne pomoći, sva četiri putnika su prebačeni u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću. U 2.20 sati dežurna doktorica Anela Ibričić je konstatovala smrt jedog od putnika, Huseinovića, a preostala trojica su hospitalizirani zbog teških povreda.

U Operativnom centru nam je rečeno da je uviđaj obavljen jutros, dok je policija cijelu noć obezbjeđivala mjesto nesreće. Istraga u ovom slučaju je još uvijek u toku.