|

Mladić iz Laktaša preminuo nakon udarca pivskom flašom u glavu

Mladić iz Laktaša preminuo nakon udarca pivskom flašom u glavu
23
S
SRNA
24.12.2014. u 15:58
8
komentara
23

dijeljenja
Mladić iz Laktaša preminuo nakon udarca pivskom flašom u glavu Klinički centar Banja Luka
Dvadesetogodišnjak čiji su inicijali D.C. iz Laktaša preminuo je danas u Univerzitetskoj bolnici Kliničkog centra Banja Luka.
Njega je 14. decembra maloljetnik iz Bosanske Gradiške flašom udario u glavu, nanijevši mu teške tjelesne povrede, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Banja Luka Marija Markanović.

Markanovićeva je istakla da su pripadnici Policijske stanice Bosanska Gradiška po naredbi tužioca za maloljetnike Okružnog tužilaštva u Banjoj Luci uhapsili sedamnaestogodišnjaka iz Bosanske Gradiške.

Osumnjičeni je 14. decembra oko dva sata ispred ugostiteljskog objekta u Novoj Topoli, opština Bosanska Gradiška, staklenom pivskom flašom udario u glavu D.C.

Povređeni D.C. je odmah prevezen u Dom zdravlja Bosanska Gradiška, nakon čega je upućen u Univerzitetsku bolnicu Kliničkog centra Banja Luka, gdje je danas i preminuo.

"S obzirom da je riječ o maloljetnom licu sve dalje radnje će se preduzimati prema naredbama tužioca za maloljetnike Okružnog tužilaštva Banja Luka", rekla je Markanovićeva.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...