Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Bake nikad ove stvari ne komentira?
zapalit će oni čitavu bih pa se vi zaebaite
pa covjek je ima pec sigurno i tako se mozes grijati da nista neizgori..ali ovo je stil opljackaj i zapali i bjezi...sta Bosnu ceka bog sami zna ali bogami po Hercegovini nece ovako skupa ce i oni izgoriti.Hladno jest treba ih sad na adekvatno mjesto skloniti nije im lako ali vidi sad
NEKA BAKIRA,DODIKA I COVICA, I SVE OSTALE POLITICARE ZAPALE ,I NJIHOVE KUCE DA SE UGRIJU
ahahahahahhhahahhahaahahahaaaa oplakah
Čudno da se na ove stvari ne oglasi IZ, SDA BOOOKIR..S namjerom ih dovlače u Bosnu a najviše u USK
Smrdljivi i prljavi Arapi žive u šatorima pa nije čudo sto vatru loze na sred tuđe kuće. Ljudi neznam kako ćemo mi iz USK izaći na kraj snjima.
I oni su prevareni te obecan im je bolji zivot tamo negdje. Neko im je dobre pare uzeo da se prebace do ovde. Bojim se samo da kredit za njihov smjestaj koji je nestao kod nas u talu s nekim od tamo. A koji je odobrila EU, ne budemo duzni vracati MI. S druge strane za njihovu situaciju kriva je Nafta, Evropa, Stejts pa neka idu tamo.
Jes valahina ovi politicari samo nastavite kukat i svrljat oni ce se sami promjenit. Ova konstantna kuknjava mi lici na nekog koga boli zub ima zubar ali jok nece on zubaru on ce Hami komsiji kukat kako ga boli a Hamo bespomocan.
I za ovo je kriva vlast USK koja brani IOMu da smjesti ove ljude u centre.
ovako smo i mi kad smo bili izbjeglice palili po Minkenu i Fran'furtu
Evrovizija - Gori vatra sad u nama: https://www.youtube.com/watch?v=ykH1uSfC0sc
Hapsi redom i vracaj preko linije ! Sarajevo mora spasiti Bihac opet !
@M7171 E ako nas vi budete spasavali iz Sarajeva daleko cemo dogurati....😅😅😅😅
Dabogda se posmrzavali! Volio bi da bude -25 ove zime svaki dan! Mars stoko! Nije ova klimatska zona za vas! Tjerajte ih nazad u njihove zemlje!!!
uspjeli su koliko vidim
"Vatrogasci i policijski službenici nisu zatekli nikoga kada su stigli. Kako saznajemo, u ovoj kući je znalo boraviti između 10 i 15 migranta tokom noći." Podmetnut pozar namjerno okrivili migrante. Bojali se zaraze, pa zapalili kucu! To je prava istina!