Komentari (409)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel nam to hvala? Selmo ostavka! tjeraj gamad preko granice!
gdje su sada oni "intelektualci" iz Sarajeva da odu porodici izbodenog mladica da pitaju mu majku kako joj je?
@Yugoslavija Šta je tebi, migranti su APSOLUTNO nezadovoljni to što imaju hranu i smještaj na LIPI, oni hoće u grad da ganjaju žene i hoće stanove... uopšte ne preuveličavam....
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
eto šta nam IOM i EU rade
i tvoji iz SDA !
@SaDrineSelam pa odgovor na ovo bi bio seoske straze, jednostavno napraviti "balone" oko naseljenih mjesta a oni nek se provlace izdmedju tih balona do Lipe pa kasnije EU, ali definitivno im zabraniti pristup naseljenim mjestima !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne smije im se uopće dopustiti kretanje izvan kampa. ubuduće samo po kratkom postupku. nažalost drugog spasa za gradjane bihaća nema kad do sad država ništa nije učinila. roditelji da djeci i omladini livore obezbjede, da djete muško a naročito žensko ima da ga ak je u njegovom radijusu od 50 m odma poravna.
Zahvalite se SDA
SKLANJAJTE IH IZ NASE DRZAVE!!! POBISE NAM NAROD POD IZGOVOROM DA SU LJUDI!! SVE IH PREKO GRANICE!!
Majku mu pa sve ovo treba otjerati.
Je*li vas migranti!!! i oni hoće neka prava s ovakvim ponašanjem. MRS ODAVDE SVE I JEDAN.
U Maroku rat traje vec godinama, 😅sta ce ljudi nego u Bosnu, a do Spanjolske mogu preplivati.
Ipak sam ja bio u pravu kada sam napisao da se nož ne poteže bez razloga.Sada se pokazalo da je lokalni kriminalac i kabadahija sexualno uznemiravao migrantkinju pa zaradio čakiju.Aferim!!!!
@brinell Jebem ti mamu pitarsku, koga je napastovao kretenu kretenski
Po ovim komentarima,rekao bi ima ovaj narod energije za još međusobnog klanja.Prije samo 25 godina završeno je jedno klanje a mnogi na ovom portalu reklamiraju fašizam,ksenofobiju,rasizam itd.
Za sta us'ana policija prima platu? Mi treba da se obracunavamo s ovom gamadi dok oni drkaju k'rac po kladionicama, kafe i rakijice ispijaju i sakrivaju se od migranata?
treba ih žive u jamu bacat
Moji Dragi Biscani! Mozete vi ovo sve zavrsiti da hocete! Narodne patrole u narednih 14 dana , fantomke i palije! Garancija zagarantovana da nece biti vise niti jednog Migranta u vasem Gradu! Drzava i Policija su nemocni! Zato sada na posao i od veceras patrole Biscanskih Gazija na ulicama i rijesena stvar!
Tjeraj kozejebe preko granice!
Nemojte ih dirati, oni su zaštićeni od evropske unije
sejdo ima li komentara
Nedaj te stoki u gradove ko ih želi neka ih vodi kući sve šljam i goli nehljeb kriminalac.