Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet neka budsla ukrala 1.000 KM i dobit će 5 godina za razbojništvo ...
Najlakse je masku na glavu i ukrasti..mamicu vam.da vas neko zove da za pare iscjepate drva il okrecite itd to ne bi sigurno.ko god kaze da nema posla laze.nema fotelja za svakog al posla ima.
Umjesto da kriminalce policija ubija na licu mjesta kod nas obratno kriminalci se osilili pa ubijaju policiju, dokle ce se ovo stanje tolerisati???
kako uvijek pogresne nađu plaćat.. ustvari pljačkat.. pardon
PISITE PETICIJE
Zeljo punoljetan danas moze u neum bez mame i tate
zeljo u evropu moze al' samo sa migrantimaa😂
dobar ovaj komesar,mirno Saraj'vo..mirna Bosna samo nek nema Gačića(tj.da ne puca).. oni peticije pišu oii kazne za pojas ii prvu pomoc..mrš OTKAZ
Klošari, a vi ih ne možete naći
peticija da komesar ostane na poziciji, ha ha ha
Da nije greška? Da nisu vodovod opljačkali? Pa više vode ima u Selex-ovom gorivu nego nego samog goriva!
Sa auta prešli na pljačku pumpi !
A jel nekad neko uhvatio nekog za ove silne pljačke prodavnica, pumpi i kladionica? Ili je to OK da se ovakvi objekti posjećuju kao bankomati? Jel ima neki policajac koji bi trebalo da radi na pljačkama? Jel ima neki policajac da uopšte radi, osim za cvaju po zaustavljanju? Daj Policijo radi nešto.
Udri ih letkom, druže pendrek efendija :-D
Nevjerovatno je da opasni kriminalci slobodno hodaju ulicama, vozaju bijesna auta a policija ni da ih legtimise, kontrolise
Nesto to tamo ucestalo, sa tom pljackom.💶💰🚷
Eto ga za kladare