{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Margareta Hadžić na nosilima donijeta na saslušanje

28.4.2012. u 13:19
0
0
Margareta Hadžić na nosilima donijeta na saslušanje
0
Margareta Hadžić zvana Marga (49), donijeta je danas na nosilima u Kantonalno tužilaštvo TK kako bi je saslušao tužilac Ivo Iveljić.
Ljekari dovode Hadžićevu na saslušanje (Foto: Darko Zabuš/Fotoservis)
Ljekari dovode Hadžićevu na saslušanje (Foto: Darko Zabuš/Fotoservis)

Ona je u četvrtak ranjena u ruku, tačnije ostala je bez dva prsta, nakon što je oko 5 sati iz porodične kuće u prigradskom naselju Brđani otvorila vatru na policajce koji su po nalogu Suda došli da pretresu objekat.

Tom prilikom je teže ranila policajca Draženka Vujanovića iz Lukavca, a lakše specijalca Mladena Divkovića. Nakon što je uhapšena i prevezena na UKC Tuzla, pretresom kuće pronađena je izvjedna količina heroina tako da su potvrđene pretpostavke da se Hadžićeva bavila rasturanjem narkotika u Tuzlanskom kantonu.

Foto: Darko Zabuš/Fotoservis
Foto: Darko Zabuš/Fotoservis

Također, Hadžićeva je od ranije poznata organima gonjenja zbog pucnjave, ali i učešća u seks aferi koja je potresala istureno odjeljenje Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Iz Kantonalnog tužilaštva TK nisu se oglašavali u povodu pucnjave u Brđanima, a izvjesno je kako će se Hadžićeva teretiti za pokušaj ubistva. Nakon saslušanja tužilac Ivo Iveljić će prdložiti mjeru jednomjesečnog istražnog zatvora za Margaretu Hadžić.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: