Crna hronika
0

Maloljetnici ukrali novac iz kladionice u Bileći

SRNA
Bilećka policija identifikovala je maloljetnika koji je iz sportske kladionice u Bileći, maskiran i prijeteći nožem, ukrao novac od radnice i pobjegao, kao i njegovog druga koji mu je pomagao u krađi.

Policija je sat vremena nakon razbojništva, koje je prijavljeno juče u 15.30 sati, identifikovala maloljetnike, te kriminalističkom obradom utvrdila da postoji sumnja da je jedan direktni izvršilac pljačke, a da je drugi maloljetnik pomagao u izvršenju djela, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje.

Maloljetnik koji je izvršio razbojništvo predao je ukradeni novac i predmete koji su korišteni u izvršenju razbojništava, navodi se u saopštenju i dodaje da će nakon dokumentovanja Okružnom tužilaštvu Trebinje biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv jednog maloljetnika zbog sumnje da je počinio razbojništvo i protiv drugog maloljetnika koji je pomagao u izvršenju.

Na području CJB Trebinje u ovoj godini ukupno su prijavljena dva razbojništva i jedno razbojništvo u pokušaju, a izvršioci sva tri krivična djela su identifikovani i djela rasvijetljena.