Stravičan zločin u Han Pijesku
0

Majka 2 djece ubijena motkom pa zakopana

Sarajevo-x.com
Foto: Glas Srpske
Foto: Glas Srpske
Policija u Han Pijesku uhapsila je jučer u popodnevnim satima 29-godišnjeg Milenka Kovačevića zvanog Panda iz sela Kram osumnjičenog za brutalno ubistvo Svjetlane Kojić (41), pišu Nezavisne novine.

Majka dvoje djece ubijena je motkom pa zakopana u šumi kraj jedne vikendice, a njen nestanak prijavila je porodica u ponedjeljak oko 17.30, nakon čega je uslijedila potraga. Pronađena je u mjestu Čađavica u blizini mjesta gdje je pronađen njen mobitel i torba.

Pored nesretne žene pronađen je kolac na kojem su bili tragovi krvi i kose, javlja Glas Srpske. Na tijelu ubijene pronađeni su tragovi nasilja.

Kojićeva je radila u "Elektrodistribuciji" Vlasenica, a bila nastanjena u Han Pijesku. Iza nje su ostali sin Mladen i kćerka Ivana.

Uhapšeni muškarac priznao je ovo ubistvo, a od ranije je bio poznat policiji. Kovačević je izbjeglica iz Ilijaša, naseljen u selu Kram. Prema nezvaničnim informacijama, Kojićeva je ugurana u auto nepoznatih tablica i od tada joj se gubi svaki trag.

Nezavisne saznaju i to da je na mobitelu Kojićeve ostao memorisan telefonski poziv zabilježen u ponedjeljak oko 21 sat, a koji je pomogao pri pronalasku osumnjičenog za ovo svirepo ubistvo.