Nakon pogibije troje mladih
45

Ljekari u UKC Banja Luka još se bore za život maloljetnice

Piše: D. T.
BMW u kojem su se nalazili nastradali (Foto: Klix.ba)
BMW u kojem su se nalazili nastradali (Foto: Klix.ba)
Ljekari Univerzitetsko-kliničkog centra Banja Luka i dalje se bore za život maloljetne M. V. (17) iz Nove Orlovače kod Prijedora, koja je jutros teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći kada su poginule tri mlade osobe.

Kako nam je potvrđeno, djevojka se nalazi u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje I njeno stanje je nešto bolje, ali su sve prognoze su neizvjesne.

“Ona ima višestruke teške prelome tijela, kontuziju pluća i teške povrede glave. Tokom dana je skinuta sa aparata za disanje. Trenutno je u polusvjesnom stanju, ali su sve dalje prognoze neizvjesne”, kratko su za portal Klix.ba rekli u UKC Banja Luka.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 3 sata dogodila u naselju Lamovita kod Prijedora na mjestu udesa poginuli su mladići Srećko Cvijetić (24) iz Prijedora i Dejan Šušnjar (29) iz Nove Omarske.

Sa njima u automobilu BMW bile su Bojana Dragić (20) i maloljetna M. V. (17) iz Nove Orlovače kod Prijedora, koje su prilikom slijetanja automobila sa magistralne ceste Prijedor – Banja Luka teško povrijeđene.

Kako je saopšteno, pored svih napora ljekara Bojana Dragić je podlegla povredama na putu prema UKC Banja Luka.

Pretpostavka je kako je uzrok stravične nesreće neprilagođena brzina, ali će detalji tragedije biti utvrđeni nakon obdukcije tijela nastradalih.