Priveden pa pušten
0

Laktaši: Osumnjičen za masturbiranje pred djevojčicom

Sarajevo-x.com
Policija u Laktašima je uhapsila Nikolu B. (70) iz ovog mjesta zbog sumnje da je u petak počinio krivično djelo zadovoljenje polnih strasti pred drugima, odnosno u prisustvu maloljetne djevojčice, potvrđeno je portalu Sarajevo-x.com u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

Kako saznajemo, Nikola B. je osumnjičen da se u parku, nedaleko od banje u Laktašima, spolno samozadovoljavao pred 13-godišnjom maloljetnicom, a da su za to znali i djevojčicini roditelji.

U policiji su nam rekli da će izvještaj biti podnesen i protiv djevojčicinih roditelja, koje se tereti za krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetne osobe.

"Nakon saslušana i kriminalističke obrade osumnjičeni je uz saglasnost dežurnog tužioca pušten na slobodu, a protiv njega nadležnom tužilaštvu slijedi izvještaj", naveli su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola B. je za ovakvu vrstu zadovoljstva djevojčici davao novac, a postoji sumnja da ovo nije bio prvi put. Međutim, roditelji negiraju da su za bilo šta znali.